EDQVISTS TRÄDGÅRD – EN UNDERBAR OAS DÄR DU HITTAR DET MESTA!

Nu är Trädgården öppen för säsongen! Första beställningen av träd, buskar och perenner är lagd, jordleverans från Hasselfors har kommit, nytt för i år är tomat- och chilijord. En extremt näringsrik jord du kan ha till alla goda grönsaksväxter. Vi smyger igång med frosttåliga uteblommor som höstsådda penséer och lökväxter, men även blommor för uterummet. Impectas fröer samt sättpotatis och lök från Larsviken finns här.

En nyhet är att du kan ringa in din beställning av varor vi har i butiken eller växter och jord från trädgården. Vi packar ihop och ställer på ett hämtställe nedanför vår Trädgård, alternativt kör vi hem din beställning. Vi löser dina önskemål!

ÖPPETTIDER

 

MÅNDAG - FREDAG 10-18

LÖRDAG 10-15
SÖNDAG 11-15


* Ibland kan Trädgården vara obemannad om vi är ute på ärenden, med du når oss alltid på telefon +46 12 21 0205.  Alternativt plockar du  ihop dina varor och Swishar din betalning till oss. Märk då din betalning med "Trädgård".

VÄXTHUS

Vi är stolta återförsäljare av växthus åt Wexthuset. Mängder av fina modeller, storlekar och färger. Välkommen upp till oss för mer info. För modeller, tillbehör, priser och färger går det bra att besöka deras hemsida här >