2011-09-21 18:54 | 0 kommentarer

Nu har jag varit på inköpsmässa igen.... !

Denna gång var det vårens krispiga nyheter som skulle bokas. Det känns onekligen lite konstigt att handla vårsaker när sommaren precis är över. Mycket fint kommer det till våren också. Vi har ett fräscht "paket" som kommer in 1-a veckan i januari. Där är färgerna frostigt blått, lila och vitt. Mycket vitt blir det men även en hel del i lila, vilket känns lite kul eftersom vi redan har hunnit få hem ganska mycket i denna härliga färgton. Längre frammåt våren blir det lite mer i de brända terracottatonerna. Mycket kul och även många fina kommande kampanjer blir det.

Apropå det så har ni väl inte missat:

Chryss.Cryss

Detta är vad som pågår just nu- så passa på!!!

v.38-39


2011-09-13 14:18 | 2 kommentarer

I dag har jag fått leveransbekräftelsen från vår nya leverantör: Miljögården

JIPPI!! Snart kommer butiken fyllas med massor av mys! Håll ögonen öppna!!


2011-09-11 10:04 | 0 kommentarer

Nu har ombyggnaden av väg och trottoar utanför butiken inletts. Hur stökigt och jobbigt som helst men det kommer nog att bli superfint när det är färdigt. Vi har naturligtvis öppet under hela tiden. Det enda som kan skilja sig lite från det vanliga är att vi nog kommer ha uteväxterna på innergåden utanför Hans och Greta. Där är lättare att få plats när ni står och väljer bland våra godsaker.


2011-09-02 21:00 | 0 kommentarer

Nu har Anna-Carin och jag varit på Formexmässan i Älvsjö. Hur mycket fint som helst har vi hittat! Det kommer att bli en rolig höst !!! Vi fick äntligen handla från Miljögården som vi försökte med redan förra året men då kom vi försent......De hade så mycket fint! Skulle kunna köpt hela montern!! Det kommer mängder av fint pynt, både till höst och jul, fina glas, krukor, tavlor, doftpåsar, böcker mm. Hittade även fina muffinsformar som blir fint tillsamans med ljus och servetter .

Vi fick även höstens smycken från Baglady i dag. Så roligt!! Kom in och kika på allt fint! Och missa inte att gå med i vår kundklubb där du får ta del av en mängd fina erbjudanden. Denna helg - Orkidé för endast 95:- (ord.pris:249:-  )

Välkommen!!!!


2011-08-16 11:18 | 0 kommentarer

Nu har vi fått höstens första leverans av fina saker. Det är mycket fint glas samt jättefina lyktor som vi fotar så fort vi packat upp! Vi har även fyllt upp butiken med fina växter och i morgon , onsdag kommer det mängder av vackra snittblommor. Gladiolus i många färger som vi kommer sälja i 10-pack , Astrar och finfina buketter vi binder i butiken.

Sensommaren- hösten är HÄRLIG!!!


2011-08-07 22:24 | 0 kommentarer

Ojojoj! Vilken start jag fick efter semestern. Trodde jag skulle få smyga igång lite försiktigt men vi har haft riktigt mycket att göra Bella och jag. I helgen krisade det till sig lite då Bella skulle vara ensam men jag fick kasta mig i bilen och hjälpa till en stund. Hoppas jag kan hitta personal till nästa helg så vi slipper köer.

Kul är det i alla fall när det händer något. Denna helg hade vi tre brudbuketter och nästa två. Skoj!

Nästa vecka kommer höstens första leverans, ska bli spännande även för mig för det var ju så länge sedan jag beställde. Vecka 34 kör vi igång vår populära Orchidékampanj! Då måste ni passa på att besöka oss.


2011-06-30 10:03 | 0 kommentarer

Under sommaren så får vi en lite lugnare period här i butiken. Vi har valt att under Juli månad öppna kl. 10.00 på vardagar och stänga kl.18.00 och under juli-augusti ha lördagsöppet mellan 10-13. Hoppas att det ska kunna fungera smidigt för er kunder. Skulle något speciellt inträffa så hjälper vi er naturligtvis med tidigare hämtningar eller leveranser om det inte går att lösa på annat sätt.

En riktigt trevlig sommar önskar jag er då jag går på semester v.27-29 /Anki

midsommar


2011-06-21 08:08 | 0 kommentarer

Snittarrangemang

Nu är den härliga midsommaren på intågande. Hoppas hoppas att solen och värmen kommer att finnas hos oss i helgen. Vi har fått hem mycket fint som kan passa bra till att smycka sitt eget hem lite extra inför helgen eller som man kan ta med om man är bortbjuden. Vi gör hårkransar på beställning och kommer även att ha några färdiga till försäljning i slutet av veckan. Man kan ju även göra sin egen krans och vi har fina blommor som lämpar sig bra för det ändamålet. Midsommarafton stänger vi 12.00 och under sommaren kommer vi ändra öppettiderna på lördagar till 10-13. 

Varmt välkomna in till oss! 

 

 


2011-06-14 09:19 | 0 kommentarer

En vecka där det hänt mycket.

Frida som vi haft hos oss i drygt ett år har nu slutat. Nu väntar nya, stora äventyr för henne och vi önskar henne lycka till. Naturligtvis hoppas vi på besök hos oss när du tar dig ner från Sundsvall, gärna med något gott till fikat med!!!

Isabelle som har hoppat in lite under våren börjar officiellt sin tjänst här och nu. Bella har hunnit med floristgymnasiet i Norrköping, jobb i div. blomsterbutiker i närheten och nu börjar hennes stora utmaning att få jobba med oss.    Vi hoppas naturligtvis att Bella kommer att trivas hos oss och att hon blir kvar här länge.


2011-06-07 13:53 | 0 kommentarer

Inför studentveckan har vi laddat upp med en massa fina snittblommor. Vi kommer ha färdiga buketter i många olika varianter så det är bara att komma in och välja din favorit. Fina maskotar finns naturligtvis också.

studentsommar-11


«  1  2  3  4  5  6  »